Podręczniki szkolne, księgarnia tanich podręczników - Conrad
Koszyk pusty
Bezpieczeństwo

Gwarantujemy pełne bezpieczeństwo transakcji
Gwarantujemy bazpieczne szyfrowanie SSL
W naszym sklepie możesz zwrócić towar nie ponosząc kosztów wysyłki
Wysyłka

Kontakt
81 444-14-55 w godz. 10.00 - 12.30

81 44 57 500 w godz. 10.00 - 17.00

[email protected]








Wydawcy
 

Sortuj
Wyświetlanie od 1 do 6 (z 6 pozycji) Stron:  1 
 
 Agrobiznes (WSiP). Podstawy przetwórstwa spożywczego. Podręcznik. 
Autor: Lada.
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 29.60zł
25.75zł 
Do koszyka 
 Przygotowanie kęsów ciasta do wypieku i wypiek ciasta ( WSiP). Podręcznik 
Autor: Krystyna Jarosz
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: KWALIFIKACJA T.3.3.
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 36.90zł
32.10zł 
Do koszyka 
 Przygotowanie pieczywa do dystrybucji ( WSiP). Podręcznik 
Autor: Piotr Dominik, Katarzyna Przybylska-Dominik
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: Kwalifikacja T.3.4.
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 36.90zł
32.10zł 
Do koszyka 
 Technika w produkcji cukierniczej ( WsiP). Wyroby cukiernicze T.1. 
Autor: Katarzyna Kocierz
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: Kwalifikacja T.4
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 43.00zł
37.41zł 
Do koszyka 
 Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA 
Autor: Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: kwalifikacja T.4
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 40.70zł
35.41zł 
Do koszyka 
 Technologie produkcji cukierniczej Technik technologii żywności cukiernik ( WSiP).  Wyroby cukiernicze tom 2. Podręcznik cz.2 
Autor: Magdalena Kaźmierczak
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: Kwalifikacja T.4
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 43.00zł
37.41zł 
Do koszyka 
Wyświetlanie od 1 do 6 (z 6 pozycji) Stron:  1