Podręczniki szkolne, księgarnia tanich podręczników - Conrad
Koszyk pusty
Bezpieczeństwo

Gwarantujemy pełne bezpieczeństwo transakcji
Gwarantujemy bazpieczne szyfrowanie SSL
W naszym sklepie możesz zwrócić towar nie ponosząc kosztów wysyłki
Wysyłka

Kontakt
81 444-14-55 w godz. 10.00 - 12.30

81 44 57 500 w godz. 10.00 - 17.00

[email protected]








Wydawcy
 

Sortuj
Wyświetlanie od 1 do 10 (z 13 pozycji) Stron:  1  2   
 
 Kucharz małej gastronomii (WSiP). . Podstawy żywienia człowieka 
Autor: Czerwińska, Gulińska
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: 15/2005
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 33.60zł
29.23zł 
Do koszyka 
 Kucharz małej gastronomii (Wsip). Podstawy rachunkowości 
Autor: Górska-Warsewicz
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: 09/2005
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 29.20zł
25.40zł 
Do koszyka 
 Kucharz małej gastronomii (WSiP). Wyposażenie techniczne zakładów 
Autor: Grzesińska
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: 04/2005
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 31.30zł
27.23zł 
Do koszyka 
 Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy 
Autor: Żabicki
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Nr dopuszczenia: 02/2005
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 30.20zł
26.27zł 
 Obsługa konsumenta (WSiP). Podręcznik. Część 1. 
Autor: Jargoń Ryszard.
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 38.10zł
33.15zł 
Do koszyka 
 Obsługa konsumenta (WSiP). Podręcznik. Część 2. 
Autor: Jargoń
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 40.30zł
35.06zł 
Do koszyka 
 Podstawy technologii żywności część 1 (Format AB). Technologia żywności. 
Autor: praca zbiorowa pod redakjcą Ewy Czarneckiej-Skubiny i Doroty Nowak
Wydawnictwo: Format-AB
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 27.00zł
23.49zł 
Do koszyka 
 Podstawy żywienia człowieka. ( WSIP) 
Autor: Flis, Konaszewska
Wydawnictwo: WSiP - Zawodowe
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 32.60zł
28.36zł 
Do koszyka 
 Przedsiębiorstwo gastronomiczne (Format AB). Podręcznik do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego. 
Autor: Anna Grontkowska
Wydawnictwo: Format-AB
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 31.99zł
27.83zł 
Do koszyka 
 Technologia gastronomiczna ( REA). Podręcznik. Część 2. 
Autor: Arens-Azevedo Ulrike.
Wydawnictwo: Rea
Wysyłamy w ciągu: 1-2 dni
 29.00zł
27.55zł 
Do koszyka 
Wyświetlanie od 1 do 10 (z 13 pozycji) Stron:  1  2